Free songs

Aventura Dragonilor

Aventura Sterie Stinghe III a reprezentat nucleul de interes al campului, calauzindu-ne pe 3 drumuri diferite, unice in felul lor in care fiecare a avut posibilitatea de a se regasi pe sine.

Timp de 3 zile am urmat Dragonul pe cararile Pietrei Craiului, descoperind frumusetea versantului Vestic, Braului de Mijloc si a Crestei Sudice.

Drumurile noastre au inceput odata cu plecarea din Cristian spre Cabana Garofita Pietrei Craiului. Desi vremea nu era tocmai cea dorita, nu ne’am lasat descurajati de ploaia intalnita pe drumul parcurs cu masina. Ajunsi in Saticul de Sus, am pornit pe drumul forestier spre cabana. La lasarea noptii, obositi si ploati am fost intampinati cu ceai si bucurie la cabana. In scurt timp, oboseala si-a spus cuvantul, adormind cu totii.

Dis de dimineata ne-am trezit dornici de a porni in aventura. Traseul planificat pornea spre Marele Grohotisi, Pestera Cerdacul Stanciului si Umerii Pietrei Craiului. Drumul accesibil ne-a permis sa ne bucuram de traseu si de compania noilor prieteni. Ajunsi sus, am avut dezamagirea de a nu ne putea bucura de panorama din cauza cetii insa ne-am continuat drumul cu entuziasm. Coborarea a fost momentul de relaxare al zilei, in care am devorat zmeura intalnita in drum.

Cea de-a doua zi a fost cu atat mai provocatoare intrucat am ales un traseu ce ne duce ape Creasta. Am pornit spre Saua Funduri si Varful Funduri. Urcarea nu a reprezentat o problema, momentul comic fiind la coborare cand, o parte din noi au ales trecerea la “forma 4×4”. Nici de aceasta data vremea nu a fost de partea noastra fiind in permanenta insotiti de ceata

Ultima zi a reprezentat momentul de intalnire cu colegii Inorogi, aflati in cealalta parte a Pietrei Craiului.

Timp de 3 zile, am avut sansa de a crea un grup nou, compact in care ne-am cunoscut pe noi insine. Aventura Dragonului ne-a oferit oportunitatea de a ne invinge limitele dar si temerile, de a face fata unor situatii noi dar si de a forma prietenii trainice.

TOP