Free songs

Provocatio vitae

Provocatio Vita

Una dintre provocarile cele mai intense si mai vizibile ale campului Sterie Stinghe III este Provocatio Vita, o aventura complexa de trei zile. In conformitate cu ideea generala de personalizare a programului, si acest element ofera posibilitatea participantilor de a alege intre trei optiuni, fiecare dintre ele destinate unui anumit profil.

Aventura Inorogului

Dificultate: ****

Aventura Inorogului va promite, in varianta itineranta, descoperirea unuia dintre cele mai frumoase trasee alpine din tara: Creasta Pietrei Craiului.
In varianta "camp in camp", Inorogul va va insoti in explorarea unor locuri si poteci mitice din Piatra Craiului, cunoscute doar de cei "ai locului": Drumul lui Anghelide, Poiana Inchisa, Braul de Mijloc, Refugiul Diana...

Aventura Grifonului

Dificultate: ***

Grifonul va urca in saua unui mountain bike si va propune, in varianta itineranta, traversarea muntilor Persani, un traseu absolut spectaculos, dar cu niste caracteristici pe masura: 180 km lungime si peste 6.000m diferenta de nivel in trei zile! In varianta "camp in camp", pedalele va vor purta pe drumurile superbe ale piemontului Pietrei Craiului: Prapastiile Zarnestilor, Lerescu, Pecineagu, Magura, Schitul...

Aventura Dragonului

DIficultate: **

Dragonul este prietenul celor care nu-si doresc o aventura epuizanta fizic, ci una care se adreseaza mai mult inimii si mintii. In varianta itineranta, Aventura Dragonului va poarta din Defileul Oltului, peste culmile joase si pitoresti ale Persanilor de Nord pana la limita cu tinuturile maghiare de la Tusnad. Traseul strabate Cheile Varghisului si cele 13 traversari ale sale si include o tura in Pestera Mare de la Meresti. In varianta "camp in camp" Dragonul va propune explorarea Cheilor Varghisului, cartarea si fotografierea pesterilor din zona precum si o experienta culturala in satele maghiare din nordul Persanilor.

TOP